måndag 1 juni 2009

SOMMARSVERIGE.







Så har man åter fått frisk luft i lungorna och en liten skogspromenad. Abborebergs glasstånd har god glass, fråga pompom! Att få sitta vid havet och bara njuta av väder och vind? i håret? kan vara så himmelskt underbart, tolka det inte som att jag var bar under, blev sugen när pompom körde ett par längder men sparar mig ett par timmar till. Ska ju tjonga boll!ÅTER IGEN, efter ett LITET uppehåll! onsd VÄLKOMNA ALLA mina läsare till Hirdvallen 17.30 Kanske dags att byta båt oxå när man nu ska göra så mycket på så kort tid! Såg en som kanske skulle göra sig nere på MANSION! Beror ju iof på hur KONTRAKTET?? blir skrivet,med Hird. Om agent NORD förhandlar väl kanske han! (frun och dom lugna barnen?)kan bjudas med på en tur?? SOLA med försiktighet,smörj rikligt,rynkorna på skyndas av sol!!På återseende ALLA mina!!!

4 kommentarer:

  1. Glöm inte benskydd....
    OCH,kanske lite pasta i magen!
    "majsoblirandfåddavbaratankenpåspring"
    (en annan la ju av då man va på topp)
    :-)

    SvaraRadera
  2. ALLTSÅ;;;;;på min tid(läs förr)LIRA vi med ned kavlade stumpor, menar damen! att jag ska limma fast skydden lr?kanske MÅSTE ha skydd i dessa dagar iof!!På tal om topp, så ska ja oxå lägga av!!får se om det blir på topp/kedjan!tack för att man komenterar mina små inlogg.KUL ATT NÅGON komenterar ens rader!

    SvaraRadera
  3. Jag tvingar ingen!! att komentera!!BARA ni läser MELLAN raderna.

    SvaraRadera
  4. Alltså,jag hade heller ALDRIG benskydd.(dumt kanske!)
    Det va så jävla obekvämt!
    Turligt nog hade man smalben av stål,typ,så det hände aldrig nåt.Numera MÅSTE man väl ha såna där sattyg innanför strumporna!?
    Have a nice evening!
    Kram

    SvaraRadera